Descargar EBOOK En nom de lucrecia autor MONTSERRAT CORNELLES gratis online


Descargar EBOOK En nom de lucrecia autor MONTSERRAT CORNELLES gratis online Título Del Libro: En nom de lucrecia
El autor del libro: MONTSERRAT CORNELLES
El editor: THE SECRET
ISBN 13: 9788494242106
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 392 Kb
Cargado: 2996 veces
Calificaciones del lector: 5.8
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración:

Read full description of the books:“Sí, ho confirmo: per a mi, Lucrècia Borja va ser una dona admirable, que excel·lí amb llum pròpia per damunt de totes les dones del seu temps. I també per damunt de tots els homes, encara que aquesta afirmació els dolgui i els posi especialment nerviosos. Ja se sap què fan, els homes, quan una dona els passa la mà per la cara: desacreditar-la, insultar-la, menysprear-la, manipular els fets, enverinar la seva memòria. A Lucrècia no li van perdonar ni la seva bellesa, que tots cobejaven, ni, encara menys, la seva intel·ligència, que els podia posar tots en ridícul només amb una sola frase. La Història ha estat ingrata, molt ingrata, amb les dones com ella. I, és clar, la Història sempre l’han escrita els homes... No és un detall que ens pugui passar per alt.”

Aquests mots d’Adriana del Milà a la segona part de la novel·la resumeixen molt bé el contingut i la intenció d’aquesta obra: amb un impecable rigor històric, Montserrat Cornelles explora el territori de la Lucrècia Borja filla, esposa i mare, de la dona que fou enmig d’una batalla constant entre les pròpies emocions i les decisions polítiques sovint ferotges del seu pare, i sempre a mercè d’una llegenda negra que ja emergí quan ella era ben joveneta.


El autor es MONTSERRAT CORNELLES escribió un interesante libro titulado En nom de lucrecia. El libro de la publicó la editorial THE SECRET, y en este momento por el libro de En nom de lucrecia PDF ISBN (9788494242106) es necesario pagar 20.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro En nom de lucrecia EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MONTSERRAT CORNELLES, que te pueden gustar, igual que el libro de En nom de lucrecia EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de En nom de lucrecia EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF En nom de lucrecia PDF
Descargar en EPUB En nom de lucrecia EPUB
Descargar en DOC En nom de lucrecia DOC
Descargar en TXT En nom de lucrecia TXTReseñas de libro En nom de lucrecia


Daniel

en general no me gustó el libro

Raul

Cuando сожалеешь que el libro termina!

Carmen

Ideal el diseño y el contenido!

Marc

El libro merece el título de best-seller!

Julia

Hay también importantes desventajas
Añadir comentario
Descargar EBOOK En nom de lucrecia autor MONTSERRAT CORNELLES gratis online

PDF: en-nom-de-lucrecia.pdf En nom de lucrecia PDF
EPUB: en-nom-de-lucrecia.epub En nom de lucrecia EPUB
DOC: en-nom-de-lucrecia.doc En nom de lucrecia DOC
TXT: en-nom-de-lucrecia.txt En nom de lucrecia TXT